April

Ja då närmar sig april med stormsteg. Härligt , för det menas ju att snart är det vår.
Vad händer då!
Min träning ska återupptas med början i morgon onsdag den 1:a. I måndags gick jag till jobbet, det blev  en lugn promenad  på 1timma och 10 min.
Idag blir det promenad igen, förskylningen har släppt men jag känner av den fortfarande så jag vågar inte börja springa ännu.
Den 1 april blir det en liten vinprovning med Vinovativa, äntligen är luktsinnet tillbaka och man kan uppskatta viner och dofter igen. Den 2 april så ska jag på Motivstämplingskurs.KUUUUULLLLLL!!!
Träning ska det bli mycket av i april, har en månad på mig för att ladda tillGöteborgsvarvet. Måste bara hålla mig frisk.
Påsken blir en hel del ledigt, Jörgen jobbar och jag med fast bara på lördagen. Söndagen funderar jag på att bjuda hem några vänner på lite mat. Vill du komma?
16 -19 April bär det av till Tyskland och härliga Moseldalen. Cykling och prova vin är överst på listan att göra där.
Sen får vi se vad det blir mer i April.
Födelsedagar:
Nadir 9:e
Max 12:e
Annkatrine 17:e
Pappa19:e
Lilla jag 19:e
Lena 22:a
Jörgen 29:e

HOH

Helt otroligt Helena
Söndags förmiddagen har varit ett tv tittande av högsta klass. Skidskytte.
Helena Jonsson tog hem hela skiten, helt imponerande.

Pyssel

Nu är det dags.
Har äntligen anmält mig till en kurs som jag länge har velat gå på. Motivstämpling
Jag provade på det här med  att göra egna kort på en av våra kärstinträffar. Tyckte det var himla kul. Tyvär blir inte mina kort därefter.
Jag satt just nu och skulle göra påskkort. Dom ser ut som ett barn har gjort dom. Ja det är väl tanken som räknas tänker ni kanske men det är ju kul om korten blir lite fina.
Så då tyckte jag att det var dags. Inbokad och klar den 2 april 18.30 - 20.30.

KORT FÖRE KURSEN


Överlevde vintern

Ha ha
För första gången fick jag en Pelargon till att överleva vintern. Hade totalt glömt bort honom nere i källaren. Men hittade den stakarn helt uttorkad.
Men kolla in detta



Här spirar det av liv. Våren är här

Facebook

Vilken fantastisk grej,det här med facebook.
Har varit med en tid nu, men kan väl inte säga att jag är inne så ofta men när jag väl är där så är det väldigt skoj. Kontakten med gamla vänner är såååååå rolig. Minnen kommer tillbaka, man ler, man skrattar till och med ibland. Vissa gamla vänner kan jag komma att sakna så mycket och jag tänker att jag måste bara höra av mig. Ja på riktigt ( telefon eller rent av hälsa på )

Tyvär så gör jag inte det, det glöms bort så fort man går i från datorn. Jag kanske går till jobbet eller jag stressar iväg till nåt annat, hoppsan sen gick det två veckor till innan jag var inne på facebook igen.
Önskar att man hade mer tid. Fast tid har jag väl, det handlar nog mest om att priotera.
Vänner, nya som gamla. Jag älskar er, tänker på er, uppskattar er, längtar efter er. Hoppas ni mår bra, gör det ni vill och inte glömmer att kramas.

Bamsekram från mig till dig


Tänk om man kunde vara ledig lite mer......

Spökvandring i gamla stan

Jag gav Jörgen en upplevelse i julklapp. Spökmiddag
Man beställer via livit.se och man erhåller en check i ett fint rött sametsfodral. Jättefint, och sedan bokar man in sin grej på det datum som finns och när man vill. Förhoppnningsvis blir det en kul och rolig upplevelse.
Ja såklart är ju jag sjuk, dyngförskyld men vad hindrar det. Jag pallrade mig faktiskt iväg iallafall. Självklart var det tvungen att snöregna och vara kallt, men det var ju egentligen den rätta stämmningen för en spökvandring i gamla stan. Vandringen varade i 11/2 timma av tre killar som kom från en teater. Dom gjorde ett bra jobb där en vandrade omkring med oss medans dom andra två var statister kan man säga, det var ju tvungen att finnas spöken med såklart.

Vandringen var avklarad och vi var rejält nerkylda. Jörgen längtade efter en ÖL.......
Sen kom upplevelsen.....
Ner i källare Movitz lokaler, har ni bokat bord???
Vi är 51 personer, långbord!!!!, 3 st 5 bord, det finns inga 5 sällskap i den här gruppen. Okej det börjar kännas som jag är på gris fest på Mallis 20 år tillbaka i tiden. 
Självklart blir det lite struligt med denna bordplacering. 50 personer som inte känner varandra utan är ute på en upplevelse.  SPÖKMIDDAG med sina nära och kära. Bra jobbat liviit

Vi sätter oss ner vid en ända på ett utav långborden. Kul om Jörgen satt vid ett av  5 borden och jag vid ett annat. Då kunde vi ha vinkat  och blinkat till varandra över borden:)
Som ni förstår var det här ett skämt.
Jörgen var törstig så jag gick upp till baren för att beställa en öl till honom men tyvär gick inte det utan dom skulle komma upp till bordet och ta upp dryckesbeställning.
Förstår det, för så brukar det funka på en restaurang utan bar, men .....det är inte vårat fel att ni inte har fixat till borden efter grupp och antal i sällskap. Hade dom gjort det hade det gått hur smidigt som helst och alla gäster hade inte behövt vänta på dryck i hundra år. När vi till slut fick beställa så var ju  frågan Vad äter vi???
Denna spännande middag skulle bestå i:

Toast skagen
Oxfile med potatisgratäng
En choklad kaka

I slutändan var maten helt okej. Våran servitör var rolig, duktig men stressad, Jörgen trodde han var ägaren.
Jag tycker nog att liveit skulle ha kallat den här spökmiddagen för spökvandring med en enklare middag, då skulle man nog inte ha haft så stora förväntningar, nej detta var en minuspoängare.

No more liveit.se ordnar mina upplevelser själv efter detta, tänk om jag hade köpt vad jag tänkt från början.
Fotboll i England

Ha en bra dag!


Sjuk!

Hej alla kära vänner och besökare.
Här är det dålig uppdatering på bloggen men jag är så sjuk. Igen, I know
Jag har feber och  är så förskyld och det är inte roligt någonstans.

Har jobbat mycket på sistone och min sömn har kommit i kläm lite grann, då blir man sjuk. Så sov sött och ät mycket mat och håll dig frisk.

M

Recept på lax med touch av asien

Strimla purjolök fint.
Strimla morötter fint.
Hacka lite vitlök
Strilma färsk ingefära fint.
Hacka röd färsk chilli
Häll på garlic soya, lite vanlig soya, raps olja.
Låt stå i minst 1 timma.

 
När det är dags att äta. Låt  marinaden rinna av lite.
Ta rökt lax och lägg ut två, tre skivor och lägg i strimlorna och rulla ihop detta fint. Garnera med lime och be gästerna pressa på det på laxen innan dom äter. Garnera även med lite soya.
Det är blev en kanon rätt, rökigheten i laxen rundades av med syrligheten i limen och ingefäran i grönsaksstrimlet. Vinet måste ha söttma i sig eftersom rätten har lite sting i sig pga chillin.



Prova gärna!

okej, vad hände onsdag

Jag vaknade upp av att telefonen väckte mig och det var en av våra vinimportörer. Svarade inte för idag är jag hel ledig men kunde ju inte somna om såklart. Hade tänkt att gå till gymet idag men tyvär har jag ont i halsen. Ja igen verkligen. Så jag hoppade träningen och Jörgen och jag åkte till Ikea. IKEA



Det är nu man funderar på hur det ska bli den här gången. Hålla sams?
Men vi visste vad vi var ute efter och det var tavelramar.
Okej vi gick in och Jörgen styrde direkt iväg till ramarna. Nej vi går varvet runt tyckte jag och det blev  som jag ville. Det är skönt att bara strosa runt och titta lite. Dom gångerna man är på Ikea och behöver något är ju olidligt. Jörgen och jag har inte samma smak så det blir alltid diskussioner och många gånger åker man därifrån utan att ha köpt något.


Jörgen har börjat tröttna. Då har  vi inte ens kommit till tavelsektionen, den som vi var där för.
Såklart finns det inte våra mått i tavlelramar så vi kommer ut från Ikea utan ramar men med lite annat smått och gott. Spenderade 494 kr för grejer som "det är ju alltid bra att ha". Sams åkte vi vidare till Skärholmens centrum och Gallerix. Då förstår man hur billigt Ikea är egentligen. Vi köpte inga ramar men nu vet vi vad som finns.

Nu var det dags att åka hem. Lunch för mig, löpning för Jörgen. Solen skiner och vi har en mysig dag. Kolla in min lunch. Så enkelt så gott!



Vi planerar in kvällen och den ska bara vara lugn. Först badkaret där vi provade ett sjyst Portugisiskt bubbel. Fita Azul från en Producent som heter Borges. Det slank ner lätt som en plätt.
Middagen bestod av Coq au vin och en förrätt som jag mixtrade ihop och som blev helt fantastisk. Jörgen stod för desserten .Så här blev middagen:







Dryckesval till rökt lax med asiatisk touch :  2007 Moselland, Riesling " Spätlese", Tyskland
Dryckesval till coq au vin : 2001 Alianca Clássico, Portugal. Enormt gott vin med smak av mogna körsbär. Smaken påminde om en elegant Sangovise. Vi var i himlen.
Dryckesval till vaniljglass med choklad och nougat topping garnerat med en mums mums : Reserva del Señor, Tequila (jag) Macieira*****   detta är en  Portugiskiskt brandy ( jörgen)

Tack för denna underbara dag


oj oj,vilken onsdag

Katta jag säger bara ALIANCA CLASSICO, mumsigt vin från ditt  PORTUGAL.
En fantastisk dag som började 10.30 och det var strolande sol, klockan är nu 22.00 och dagen är inte slut ännu så uppdatering kommer.
Ikea, gallerix, tv, matlagning, bad, MOUSSERANDE VIN  också Portugal. Oh den här dagen är en sådan att kunde man  backa tillbakas den hade jag jag gjort det. Sol, god mat, UNDERBART vin, gott sällskap och bara så skönt.

fortsättning följer ska bara äta dessert och dricka nåt gott........

Morgontrött

Är så mör i kroppen efter ett antal långpannor ( man jobbar både lunch och kväll ca 13- 14 timmar ) Trött, känner mig helt slut. Det är lite segt att ta sig upp i dag.
11.30 är det spinning och core på gymet. Ska äta lite gröt nu, å så gott , not.
Lite nyttig ska man väl va om man ska nå sitt nyårslöfte.

Det är molnigt och jag längtar så efter solen.  Solen

Garcia Lemon min nya kompis

Det har varit helg och nya goda drinkar har blivit skapta och omtyckta. I helgen var Garcia Lemon min bästis och en helt underbar drinkbas.
Garcia Lemon, art 383 på systemet, 239 kr.
En höglands mixto Tequila som är smaksatt med keylimes och kommer ifrån Destilleriet Tequilas del Señor. Tequilan är destillerad 2 gånger i enkelpannor.
Denna tequila är framtagen och anpassad för att användas till drinkar. Att den sen är supergod att bara dricka som den är, kyld är ju bara ett plus.

Jordgubbsmoito:
Mudla 4 jordgubbar och 6 mynta blad med en skvätt citronjos. ( har man vätska i när man mudlar är det lättare och går fortare )Fyll på med krossad is. Häll i 5 cl Garcia Lemon, rör om. Toppa med mer is och en splash soda. Garnera med jordgubb och mynta och ett hårt sugrör. Smaklig dryck

Kiwi Wiwi
2 cl
kiwipuré, 2 cl kiwilikör, en skvätt citronjos.Fyll på med krossad is. Häll i 3 cl Garcia Lemon. Fyll på med mer is.Toppa med sprite. Garnera med kiwi och ett hårt sugrör.

Favoriten på  fredagskvällen blev dock blueberryVanilla.Herencia de plata är en höglands tequila med mycket vaniljsmak och absolut en favorit till blåbär. Blåbär + vanilj =kompisar

BlueberryVanilla
Muddla en nypa blåbär med sour i ett stort coctailglas. Fyll med lite krossad  is. Häll på  5 cl Herencia de plata reposado. Splash soda.
Drick och njut

Nåt för er att prova nästa helg, alla tequiladiggare.

Alltid ska det vara nåt....

Japp, jag kom inte upp ur sängen när det var dags att åka till sjukhuset, när jag väl gjorde det så kom jag aldrig iväg kändes det som. Väl på bussen, kände mig lite stressad eftersom tiden började springa iväg. Skulle jobba lunch och börja 10.30.
Kom till Fridhemsplan, bytte och stressade ner till den blå linjen. Åkte till Stadshagen....
Det var ju skyltat och då det var inga problem att hitta. Väl uppe på gatan, stressad men där stod det huvudentré, perfekt, det var ju jättenära.
Sjyst entré, vet jag att jag tyckte. Gröna väggar, ett skyltfönster med en tvättmaskin och lite annat smått och gott. Det såg inte ut som ett sjukhus och inte kändes det som det heller för den delen.Ok, samma ingång som till nåt annat företag  måste det ju vara. Jag kom egenom metalldetektorn med några slips gubbar och gick och gick. Det här måste vara fel. Gick tillbaka igen, väl framme vid metalldetektorn så kom jag inte ut. Ropade till henne i receptionen att jag ville ut. Hon hjäpte mig och jag frågade henne vart sjukhuset låg. Hur kom du in här blev svaret.
Ja det kunde man ju fråga sig vad man gjorde inne på Elektrolux huvudkontor.

Väl framme på St Görans sjukhus. Stort och  fint sjukhus som såg ut som ett sjukhus gör. Hittade tillslut labbet och det stod en lapp att man skulle sitta ner minst 15 min innan proverna skulle tas. Klockan var 10.00 började bli lite STRESSAD.
Väl inne på rummet frågade sköterskan om jag tog blodförtunnande medel. Wonder why?
Hann nästan till jobbet, ombytt och klar 10min försenad.

st Görans sjukhus

Ja nu är det dags att kolla upp min mage. Jag har inte ont i den men den är väldigt gasig ibland ( som ni kanske vet ) och som oftast panik när det är dags för 2:an. 
Har gjort den första kollen på vårdcentralen och dom proverna visade inget fel. Har nu en remiss till en magspecialist på St Görans.
Har varit fastande sen 22.00 i går och är nu påväg och ska lämna prover. 
Sen blir det till att jobba lunch på jobbet. Burgers,burgers för hela slanten......

Tequilaprovning

Torsdagen den 5 Mars begav vi oss till Kristinehamn. Det skulle fejas och fixas inför Tequilaprovningen. Jörgen undrade om vi verkligen behövde ta med oss hela hemmet.

Tja, det var ju glas, tequila,agave mm. Min första riktiga provning utanför jobbet och glömmer man nåt så....

Fredagen den 6 Mars åkte vi till Degerfors och fixade lite efter lunch och hade varit och hälsat på min kära mamma,som tyvärr inte mår så bra tror jag.
Några timmar i Degerfors och Jörgen och Erika åkte tillbaka till Kristinehamn. Jag åkte till Annkatrine och Leif och hälsade på. Träffade även Lollo.

Hemma i Kristinehamn fixade grabbarna fläskfile med hasselbackspotatis & Bea. Vinet var upp hällt och Jörgen ringde efter mej några gånger.Jag satt och babblade på och blev jätte sen, är påväg sa jag ett par gånger.
Det är så trevligt att bara sitta och fika,snacka lite skit.
Men bröt upp vid 21.30 och åkte tilllbaks hem till Kristinehamn. Jag fick äta själv såklart men hade sällskap av ett fantastiskt gott Rioja vin. Ett modernt sådant och det slank lätt ner.
Satt och snackade halva natten med syster och familjen Häll / johansson.

Lördagen den 7 Mars, dagen då provningen äntligen ska gå av stapeln. Frukost först, smörgåstårta sen. Jossan har blivit stora damen och fyllt 18 år. Det firade vi lite innan hon åkte iväg för att dömma ett par handbollsmatcher.
Sen var det dags för mig att åka till Degerfors, via Kga och Mc Donald´s. Var ju tvungen att fixa lite is inför kvällen.
Väl i Degerfors var det dags att fixa allt, dekorera, ställa upp baren, pressa lime ja allt sånt där som måste fixas inför en fest. Det roliga är ju att man hela tiden tror att man är klar,men det hela tiden dyker upp nya saker. Ska bara....

Carina, Annalena och lilla som fixar och trixar. Helt plötsligt är klockan 17.00 och vi har inte duschat. Okej,det blev en snabbis på toan och 17.30 är det folk utanför. - Men hoppsan, säger man 18 så ska dom väl vara här 18.30 tycker jag. Dom blev satta på att tända marschaller. Panik, jag var verkligen inte klar,men det var bara att springa ut till lokalen och tända ljus och fixa det allra sista. 17.45 och  dom andra gästerna börjar dyka upp. Skit vi är verkligen i Degerfors, säger man 18 så är det 18 eller innan.
Men det blev så bra, lokalen var mysig och gästerna fick en dagens ( vitt vin & fruktsoda) som för drink. Det blev mingel i en timma medan alla samlades upp. Greta, Elin och Anneli var sist in kl 19.00.
Då satte provningen igång. I en timme pratade jag om Tequila, och det blev avsmakning av tre olika sorter.
Viva Mexico blanco, 100% agave serverad med sangrita.
Los tres Tonos Reposado, 100% agave serverad med en rökig korv
Reserva del Señor Añejo, 10015 agave serverad med en tofeétryffel

En liten enklare buffe dukades upp med Tacopaj, grönsaker och olika dippar. Mycket gott, bra jobbat tjejer.
Sen blev det baren förmin del, drinkar för hela slanten. Kul att gästerna vill prova lite. Gjorde självklart Margaritas men även chili och ingefära drinkar. Slurp och skål

Kvällen blev tidig, det blev ingen dans men det var kul ändå. Vi bröt upp vid 01.00 och vi var helnöjda med kvällen. Tequilan var så gott som slut och nu är det några till som har fått smaka av den himelska drycken Tequila.
There is something about Tequila...........


Stress

En är sjuk på jobbet, så den här morgonen började med andan i  halsen när telefonen ringde. Men det var ju en hel timme kvar till öppning. (:
Men men, hann faktiskt och det blev ett 13,5 timmars pass denna onsdag. Vi hade en lugn onsdagskväll och det såg ut som vi skulle få en tidig hemgång Lena och jag.
Men hoppsan inte det nej, utan när det är en 1/2 timme kvar till stänging kommer det in 3 sällskap. En femma som till och med skulle ha en 3 rätters middag. Jiipi!
Så kvällen blev istället längre än normalt.
Men så farligt var det väl inte men det är bara så typiskt eftersom vi alltid har fullt och aldrig kan gå hem tidigare.

Imorgon bär det av  till Karlskoga, min hemstad där jag kommer ifrån. Ska bli hemskt kul eftersom jag ska hålla i en Tequilaprovning för 30 personer. Spännade



Den här sorten kan nån annan dricka. Ni som kommer på provningen kommer att få prova endast 100% agave Tequila och äkta.
Behöver sova och ladda batterierna.
Sov gott!

Hemma

Okej, dagen är här och det är dags att åka hem till Karlskoga och jobba lite. En Mexikansk afton är inplanerad i Degerfors och det är min faster som har tagit initiativet. Det ska bli så roligt att komma hem och träffa gamla kompisar. Tyvärr tycker inte mina vänner detsamma. 
Annkatrin som är en gammal kompis från förr ( och nu såklart ) kommer på Tequilaprovningen på lördag och det är jag jätteglad för och uppskattar det jätte mycket. Kram på dej!
Resten utav gänget har annat för sig och prioterar det, men som tur är finns det andra som uppskattar att det händer nåt i staden och har köpt biljetter, så det blir en bra uppslutning ändå med sådär ett 30 tal personer.

Bilen är fullsmockad med Tequila, glas, agaveväxter mm och det tar 21/2 timma sen är vi i Degerfors. Minnen kommer ikapp en och det känns riktigt bra att vara hemma. Så känns det inte varje gång man är hemma kan jag lova....
Vi åker till Cafe Carina, Carina möter oss och vi fikar. Sen bär vi in alla grejer, kollar av lokalen vi ska vara i på lördag och snackar ihop oss lite. Allt är planerat och dom har gjort en fantastisk god choklad tryffel till Añejo tequilan som ingår i provningen på lördag.
Vi har rekat klart, Carina är trött och hennes barn väntar på middag. Jörgen och jag tar vägen förbi Björneborg och kommer hem till Kristinehamn vid 18 tiden.
Björneborg?
En liten by, fina hus och det tar 2 minuter att åka igenom byn. Men vi såg några fina hus.....
Hej kristinehamn, hej familjen Häll.....

Tränings dagbok Mars

2 Mars
Löpning 45 min till jobbet.Lungt tempo, kändes helt ok men att jag varit sjuk kändes på tyngden på stegen.
3 Mars, löpning till gymet 10 min, crosstrainingca 20 min, hopprep 10 min. Styrketräning,lite ben, lite armar, lite balans. 1 1/2 h träning totalt.
4 Mars blev ingen träning. Sjukt på jobbet , fick stressa in
5 Mars-8 Mars ingen träning Var i kga och Degerfors, ingen ursäkt men så blev det.
9 Mars Löpning 40 min
10 Mars Vila
11Mars Löpning 40 min, snökaos, jobbigt och tungt
12 Mars Löpning 10 min till gymet, 30 min  X fit , explosiv träning i grupp.
13 Mars?
14 Mars styrketräning 1 1/2 timma
15 Mars Sjuk
Fortfarande sjuk, och det är den 26 mars. Min halvmara den 16 maj känns tung just nu. Tänker vila hela mars ut. Måste bli frisk.

Marinas måsten att testa i Stockholm

Det finns en Tequilabar i Stockholm bara därför måste den besökas. Bra musik, över 40 sorters Tequila på hyllorna.
Humlegårdsg. 1


Döden i Grytan. En robust Italienare på Norrtullsgatan 61. Bra service, god mat,bra dryckes utbud. Behövs det sägas nåt mer.

Gordot, en bar med jättegoda frukt drinkar, bra läge, snygga killar. Restaurangen har jag aldrig provat. Stället är kännt för drinkarna inte maten.



Gondolen
Baren har en utsikt över hela Stockholm. Bara det kan vara värt en drink. Sjyst utsikt, tråkig personal. Några av barkillarna är rent av otrevliga. En bar som alltid är fullsmockad med gäster, dom i baren har nog glömt bort att det är gästerna som betalar deras löner. Goda drinkar, bra utsikt, skit i dom i baren.

Östgötakällaren, restaurang med gamla anor, klassiska rätter, billigt, trevligt. Måste besökas, måste boka bord.

MamadoU, Asiatiskt kök på st Eriksgatan 6. Här finns det wokat, här är det billigt, här finns det Thailändskt öl och mycket mer. Prova. Jag kan lova att du inte blir besviken. Boka bord är ett måste.


Februari är över, Hej Mars

Äntligen är den här månaden över. Den har varit tuff, tråkig, stressig, gnällig, ja fy farao. Har dessutom varit sjuk nästan hela månaden och har ju därmed inte kunnat träna och det gör ju sitt till.
Vädret är ju inget man har varit glad över heller, grått, grått, grått.......
Det har varit massor med trevliga vinprovningar i februari men har inte kunnat gå på så många. Katastrof, men vad där och göra när jag ändå inte har kunnat lukta och smaka pga förskylningen. TRÅKIGT

Oj oj vad jag tycker synd om mig själv. Man ska inte klaga, jag vet.....
Okej
Hej då februari
Hej Mars

Okej vad händer i Mars då?
Ny personal på jobbet, man vet aldrig om det blir bra eller dåligt. Hoppas det funkar bra annars blir det jag som får det kämpigt att hitta ny.
Tequilaprovning i Degerfors, utmaning. Kul, kul, kul
Farbror Doktorn: undersöker min mage. Har remiss till st Görans, dags att kolla upp min mage som jag skulle ha gjort för längesen.Men det är svårt att komma till skott med vissa saker.
Irene fyller
Spökmiddag i Gamlastan. Gav Jörgen en upplevelse i julklapp, självklart för två. Så jag är med bjuden. Smart va?
Farbror doktorn
igen.
Kanske det sista som händer i Mars är Mexicoresan som ev blir av trots allt. Vi får se om vi beger oss till Mexico den
30:e. Det skull vara så fantastiskt roligt. Snälla gör såatt den blir av.

Ja det verkar som det kommmer att hända lite i Mars. Träningen ska jag ta upp igen. Dags att  börja löpa. 16 Maj närmar sig med storm steg. Göteborgsvarvet

Ha en underbar dag

RSS 2.0