PAPA

Ikväll var jag och åt på PAPA med Karolina.Super trevligt och gott som vanligt.Bästa Italienaren i stan, kanske föredrar jag att sitta inne på Italiano men det är ju samma käk. Kul att sitta och prata ikapp lite.Blev bjuden på middagen också till råga på allt, inte dumt att fylla 40 ändå:)

Vann 500 spänn

Nu kan jag aldrig mer säga att man inte vinner på dom förbaskade TRISSLOTTERNA, för nu kom vinsten.50 kr x 10, höll på att sätta kaffet i halsen.
Det var en trevlig dag!

Jobbkul!

Just nu har jag det så roligt när jag jobbar så det finns ingen hejd.På axelsons spa har jag fullt varje pass och sjöpaviljongen blir nästa pass på lördag och det ska bli superkul. Det är skönt när det flyter.Nu är det bara mitt företag som jag ska försöka få till att dra igång på allvar.


Sjöpaviljongen


Här var jag och provjobbade igår och det var superkul.Mycket fisk och mycket vita viner och mousserande. Det här ligger 5 minuter ifrån mig så det är ju välldans smidigt. Jag är nu uppsatt på lite fler dagar så här kommer jag att jobba i sommar. Kom gärna förbi på en liten bit god mat eller en sjyst drink på bryggan. Hoppas vi ses!
www.sjopaviljongen.se 

RSS 2.0