En bra dag!

Idag känns det att det kommer att bli en underbar bra dag.Det är fredag, solen är påväg, jag är påväg till jobbet och där kommer jag att få möta nya människor och hjälpa dom med sina besvär. Idag ska jag nog unna mig ett glas vin också, men efter träningen dock.

Hoppas ni också får en bra dag!

ELLE mat & vin

En härlig julklapp som varar än.


Det är ju såååååå mysigt att ha en prenumeration på en tidning.Men nu är det här sista nummret på min julklapp från min kära svärmor. När man har en sån här tidning så missar man inte vilka grönsaker som har säsong. Gött!

HÄLSPRICKOR

Jag vet att många kommer att få problem med hälsprickor i sommar.Sol, salt & bad har vissa fötter problem med.Men nu har jag något riktigt bra att rekommendera.HEEL PAD, en fantastisk strumpa att stoppa foten i och visp på några dagar är hälsprickorna borta.Kan du inte gå på foten för att det gör så ont?
Med denna strumpa och avlastning kan du gå utan att det gör ont eller iallafall mindre ont. Behöver du hjälp med dina hälsprickor?

Hör av dig till:
HÄRLIGAFÖTTER
Marina Häll
[email protected]
0704857886


Portugiser

Skulle passa på att torka av mina kära Portugiser när jag skulle välja ett vin för kvällens middag.Upptäcker att vi har 3 flaskor utav Cartuxa.Ett vin från Évora i Portugal & en utav dom fick bli sällskapet i kväll. En 2006 och den kändes som den var dags att dricka, mogen och redo att förhärliga middagen med min kära sambo som lämnar mig för Turkiet nu. Lite semester är han värd, jag jobbar på ett tag till.



www.cartuxa.pt


Back to Yoga

Efter ett jobbigt ryggskott har jag äntligen gjort ett poweryoga pass idag på 70 min.Ack så stelt och " lite "ont det var och gjorde.Men nu har jag bestämmt mig.Jag ska komma iform igen.Det har varit lite si och så med träning på sistone och det är väl attans att man ska behöva få ett ryggsott innan man vaknar till verkligheten igen. Att jag behöver träna för att hålla vikten och värk borta.

nu är det dags att få in lite bilder i bloggen igen!


Så länge vi har varann

Nostalgi.
Anna Karlsson (Norring) & jag står inför hela aulan och sjunger denna låt med Mauro S & Annefrid oj oj oj.Fin låt men hur lät det egentligen

EGO QUEEN

www.egoqueen.se

Ännu ett nytt jobb, här jobbas det.Men här är jag egen dvs jag hyr in mig här.Salongen ligger i Gamla stan mitt emot Engelen.Det är en helt nyöppnad salong som Annica & Andreas driver.Jag kommer att vara där 1 - 2 ggv tillsvidare men hoppas såklart att det blir stor efterfrågan så att jag kan vara där mer. Kom gärna förbi och titta på denna vackra salong.Behöver ni en behandling så har vi ett öppningserbjudande. 20% rabatt på alla behandlingar fram till 31 augusti.

Skön Sommar!

Borttappat

Kameran och bilnycklarna är VERKLIGEN borta.Kan inte hitta dom.Det här är straffet för att jag har jobbat som en tok och farit och flängt på min cykel fram och tillbaka.Söder - Alvik - gamlastan - minneberg. Det är skit irriterande, jag brukar inte tappa bort något utan har ett kontrollerat kaos.
Nån som har känningar av nån spåtant, fråga gärna från mig vart de kan vara.

Skåne!

En liten mini semester ner till svärföräldrarna nere i Skåne innehöll årets första golfrunda.Aj aj vilken träningsvärk det skulle komma att bli.Första dagen gick det som det gjorde men andra dagen gick jag ut på 22 poäng.Sänkning på " G " men orken tog slut och det hela slutade på 32 poäng. God mat som vanligt och jag frossade i både mat, vin och godis.Allt som hör sommaren till. Ingalill och jag prommenerade och plockade sommarblommor som jag ska torka. Det ska bli härliga fotbad framöver.
Björk som är bra mot urin - njurbesvär och reumatiska besvär.
Brännässla som är bra mot eksem, huvudvärk, & reumatiska besvär.
Maskros som är bra mot klåda, åderbrock, inflammationer & FOTSVAMP
Röllika, Johannesört, Libbsticka och ormbuske kom med hem också.Vi får se om det kan bli några härliga krämer eller fotbad utav dem.

www.oggk.se






På god fot med tillvaron?

Här kommer lite tips för fina sommar fötter!

Ta fram baljan och häll upp ett varmt och skönt badvatten utan medel i. Smörj fötterna med aloe heat lotion och nu doppa ner dom i det varma vattnet.Du kommer att få ett härligt pepparmints bad då fötterna får en rejäl cirkulation och värmen kommer att sprida sig och det kommer att kännas skönt. Sitt i 10 min, ta upp dom små fossingarna och peela dom med Aloe skrub och avsluta med Aloe Propolis creme.




RSS 2.0