Kräksjuk

Det här suger.Det är nog bland det vidrigaste som finns när kroppen bara lägger av och vad gör man ?Dom flesta vet nog vad jag pratar om.
Första gången jag fick en riktig kräksjuka låg jag i diskbaljan på restaurangen och kräktes och det rann ut från andra hållet. Så nedverderande.Våran diskare spolade av mig med högtryckstvätten.Nice!
I år så gick det bättre, kunde gå på toa i tid.Kom av tunnelbanan och hann till kliniken och faktiskt nästan hann att behandla en kund.Men till slut fick jag ge upp, säga som det var och ta ner honom från stolen och säga att jag nog var sjuk.När han väl hade gått och jag låst dörren så exploderade det.Det här var i torsdags och nu är det lördag och jag längtar efter att min kropp ska vara normal igen.Den här huvudvärken är olidlig.
Igår fredag åt jag ett halvt päron



Idag lördag åt jag en näve ostbågar.Wow jag var i hemmelriket och det har inte kommit ut eller upp än. Carolina berättade för mig att hon hade ringt sjukvårdsupplysningen sist hon låg i kräksjukan.Hon var lite orolig över att det nästan gick en vecka innan hon blev bra. Dom rekommenderade:
1) rostade mackor med smör
2) lättsaltade potatischips
3)popcorn med salt

Så då tänkt vi att ostbågar nog är bra.Har funkat hittills.



Äggröra gick inte bra, några tuggor och sen var det bra.Men bara för aptitensskull, tuggorna är fortfarnde kvar i magen.
Imorgon är jag säkert bra!

Nu är det mycket fötter!

www.bloggaromtraning.se/marathonmia/

Jag hade ingen aning om att Mia bloggade utan jag visste att hon springer mycket och tävlar en del.
Så när jag läste det här blev jag såklart jätteglad, att jag får ta hand om hennes viktigaste kroppsdel FÖTTERNA
Bra marknadsföring såklart men just äran, det är kul.
Kolla in bloggen

Jag är inte legitimerad fotterapeut, det är något som Svenska Medicinska fotterapeutsförbundet jobbar stenhårt med. Men ack diplomerad och som lärarassistent på Axelsons fotvårdsskola jobbar jag med att hjälpa, förebygga och ta hand om fötter.
Min egen verksamhet ligger i Stadshagen/Lindhagen på SPECIALISTGRUPPEN.

Ta hand om er fötter, som är en gåva från naturen.

Fila max en gång i veckan
Smörj in dom varje dag
Variera skorna, ha sviktsula
Utöva fotgymnastik varje dag




RSS 2.0