hundra bollar i luften & vad händer...

...absolut inget.Idag måste jag bara få nåt gjort.Lokalen måste komma iordning så att jag kan börja ta emot mina gäster, för jag har några som bara väntar på att startskottet ska komma.Har väntat på ett bord som jag ska få köpa till ett bra pris men dom kommer inte till skott, så nu blir det till att köpa nåt annat så länge. En stol till mig själv tar 2-3 veckors leverans tid ( HAR INTE TID ATT VÄNTA! )så myrorna är min första destination idag.Sen till min lokal och sätta upp lite hyllor, japp nu kör jag. 

www.specialistgruppen.se

Här finns jag nu!
www.specialistgruppen.se


Har hittat en ny blogg som inspirerar

http://www.succecoach.se/2011/04


Nu händer det så mycket roligt i mitt liv att jag inte riktigt hinner med i svängarna själv.Vad beror det på tro ?
Jag har själv kommit fram till att när man startar företag så är man företaget hela tiden, jag måste prata med folk hela tiden, berätta vad jag gör, vara stolt för vad jag gör  och faktiskt tro på vad jag gör. Dessa människor kan ju bli mina kunder. När man är glad och positiv så blir ju gensvaret detsamma och det är helt fantastiskt vilka trevliga människor jag träffar på hela dagarna.
Kul och inspirerande är mitt jobb idag, inkomsten inte så tajt som den var när man jobbade heltid med en fast månadslön men jag hoppas att allt jobb och engagemang kommer att betala sig så småningom eller det vet jag att det gör.Det ordnar sig!

Vad händer då?
Jag kommer att hyra in mig i på www.specialistgruppen.se och vara deras specialist inom fötter och fotvård. Jag är 1-2 dagar på en skönhetssalong i gamla stan som heter EGOQUEEN, www.egoqueen.se


Min älskade tequila har jag jobbat med via www.aliassmith.se i två helger på raken på öl & whiskey mässan, där intresset för provningar har varit över förväntan.Där har jag knutit många kontakter och blev även erbjuden jobb av ett annat företag.Men här inget sagt om detta eftersom jag inte vet vad som händer ännu.Men visst är det smickrande att bli tillfrågad och även få höra att det finns människor som uppskattar mina kunskaper.Tequilan är jag inte färdig med, resan har bara börjat.

En säljare är jag dessutom inom ekologisk hudvård, en ny liten förteelse som jag försöker hinna med och som är superkul.Men det är ju inte så svårt, att sälja är ju något jag egentligen har gjort i hela min yrkeskarriär men kanske inte just på det här viset.En klok kvinna jag mötte sa att man kan inte vara en säljare om man inte är en köpare.Efter som jag köper mycket så borde jag vara en riktig höjdare på att sälja:)

Vad jag har märkt är att om man berättar vad man vill så kommer det till en. Min kloka vän Ulf sa det här till min syster för ett tag sedan.
- har du talat om för nån vad du vill? 
Jag tog honom på orden och tänkte att jag skulle försöka att börja tala om vad jag vill till vänner & bekanta.Vips så kommer jobbförslagen haglandes. Coolt!
Men hur ska jag då hinna med?
Det funkar på fisens mosse för tillfället, jag har kul & är jag är en entreprenör som så många har sagt de senaste månaderna.Vi får se!

Lev livet!

RSS 2.0