Garcia Lemon min nya kompis

Det har varit helg och nya goda drinkar har blivit skapta och omtyckta. I helgen var Garcia Lemon min bästis och en helt underbar drinkbas.
Garcia Lemon, art 383 på systemet, 239 kr.
En höglands mixto Tequila som är smaksatt med keylimes och kommer ifrån Destilleriet Tequilas del Señor. Tequilan är destillerad 2 gånger i enkelpannor.
Denna tequila är framtagen och anpassad för att användas till drinkar. Att den sen är supergod att bara dricka som den är, kyld är ju bara ett plus.

Jordgubbsmoito:
Mudla 4 jordgubbar och 6 mynta blad med en skvätt citronjos. ( har man vätska i när man mudlar är det lättare och går fortare )Fyll på med krossad is. Häll i 5 cl Garcia Lemon, rör om. Toppa med mer is och en splash soda. Garnera med jordgubb och mynta och ett hårt sugrör. Smaklig dryck

Kiwi Wiwi
2 cl
kiwipuré, 2 cl kiwilikör, en skvätt citronjos.Fyll på med krossad is. Häll i 3 cl Garcia Lemon. Fyll på med mer is.Toppa med sprite. Garnera med kiwi och ett hårt sugrör.

Favoriten på  fredagskvällen blev dock blueberryVanilla.Herencia de plata är en höglands tequila med mycket vaniljsmak och absolut en favorit till blåbär. Blåbär + vanilj =kompisar

BlueberryVanilla
Muddla en nypa blåbär med sour i ett stort coctailglas. Fyll med lite krossad  is. Häll på  5 cl Herencia de plata reposado. Splash soda.
Drick och njut

Nåt för er att prova nästa helg, alla tequiladiggare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0