carpacio

Italiano är min favorit italienare och Jörgen tog mig ditt i torsdags.Självklart började jag med Carpiaco.1-10 och deras är en 10 poängare.

vuxenpoäng

Hej
Vad sägs om detta.Har tagit ledigt från jobbat.Packar ihop min emerald HUSQVARNA sy maskin och beger mig till söder på symaskins kurs.Ja symaskins kurs,det ni är inte det vuxen poäng.Katta , vad tänker du nu? kärring.
Så himla kul.Nu har jag lärt mig alla sömmar och såklart köpte jag ett mönster och tyg .Nu ska sys. Jörgen bad mig verkligen att inte köpa nåt.Sorry kunde inte låta bli.Han tycker att jag är shoppoholick.

Tequila
Viva mexico blanco, en 80% agave tequila somman med fördel serverarmed en sangrita.Servera som en apritif innan maten.
Sangrita recept
1 del tomat jos
1/2 del färsk pressadapelsin jos
1/1 del färsk pressad lime jos
saltaoch peppra efter smak
Hacka ner jalapenos
Tänka på kryddorna ,den drar ihop sig efter nån dag.
Smaklig dryck

Hejdå


SVT

Hej
Jag tycker svt  1 & 2 är bra.Snälla börja inte med reklam och skit amerikanska serier.Håll kvar tv som den är snälla.

hej då

favvodrink,lördags kväll

Hej!
Japp då har man suttit skiten igen då,men det var roligt.
Det finns nämligen två varianter av att sitta i skiten när man jobbar på krogen.1) alla klagar på maten, på servicen,maten är kall, köttet är segt, servitrisen är sur, just det bordet gästen fick passar inte, ville kanske ha ett fönster bord, hörn bord you name it. Det finns så mycket att klaga på så man undrar faktiskt varför dom är ute överhuvudtaget.Gå hem och var sur.!!!Laga nåt gott öppna en flaska rötjut och njut,för billigt blir det när du är hemma och maten blir precis som just du vill ha det.
2)Sen har vi den roliga sitta i skiten.När man helt plötsligt har en full bar ,när just den här dagen brukar vara min sämsta kväll.Lite folk och jag brukar få kämpa för att sälja nåt roligt.Tequila
Det är fullt, alla är glada och vill absolut ha den där goda drinken som jag föreslår.Musiken är jätte bra,så där som det alltid är när jag jobbar får jag höra och tequila ska dom ha.Högland ,lågland , långlagrad .Herregud då är det så kul.Allt tar slut, citron josen får jag pressa ala minut men här ska göras Annie Okley.Frozenska det va.Vägrar att säga att det är slut och rekommendera nåt annat.Gästerna har tålamod.Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.Om man gör det med glimten förstås.När det är den här roliga sitta i skiten då säger alla alltid hej tillbaks och jag älskar det när man säger hej.Hör inte det till vanligt vett att säga hej längre.Det är så många som inte säger det tillbaks.SKÄRPNING gäster.Om du går in på en restaurang eller vart som helst egentligen säg hej först eller svara när nån anna säger hej.I fredags sa en gäst att han inte sa hej för han ville inte bli placerad.OKEJ men vad tänkte han då.Ska jag vara tankeläsare då eller.
Det blir liksom lite roligare och bättre början om man säger Hej.

Nu till den fantastiska drinken som alla älskade
Muddla chilli,ingefära med lite sockerlag,Is i en shaker,häll i 5 cl garcia lemon,lite citron jos.Shake it baby
Smaka av,lite mer sockerlag?
Sila upp i ett coctail glas.Garnera med chilli
Smaklig drink!
 
Hej då


Tequila+Mat= Sant

Idag har jag varit på fotvård och jag undrar Varför gör man inte detta oftare!!!!  Fötterna känns otroligt lena och glider fram bland gästerna.
Idag har varit en bra dag inga sura kärringar och gubbar, en kille trodde till och med jag var en filmstjärna...inte så illa va?
Alla som inte vet...så dricker man tequila sofistikerat inte med salt och citron,det var vad jag försökte förklara för några gäster idag förutom att jag inte kunde få fram det rätta ordet. Sofistikerat=sofeseirat...så nu vet jag hur man säger sofistikerat;-) Man blir aldrig för gammal för att lära sig nåt nytt....
slutligen vill jag bara säga: om man frågarefter en rekomendationom husets vin är bra och får till svar....ännu har ingen klagat!  är det bra eller dåligt????? (GammlaAllemans bar...hörnan,malmskillnadsgatan/mästersamuelsgatan.
Fortsättning följer.... God natt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0