2010

Ja, då var 2010 snart över och jag jobbar sista kvällen på detta år. Det ska bli kul och jag ser fram emot det. Det var länge sen jag jobbade nyår och i år blir det på Solliden och skansen. Då får man se allt live, wow bara det. Vi kommer att åka upp till Östersund och våra underbara vänner Christina & Lennart den 5:e januari. Då blir det en super middag likt vad vi brukar ha på nyår men bara en annan dag.
2010 har varit ett händelserikt år, mycket har hänt.
I kylen ligger en  Langlois Cremant de Loire Brut som jag är jättenyfiken på. Art 7404. Jag ska öppna den ala sabrerings metoden till Jörgens missnöje. Han vill inte vara utan dom härliga bubblorna inatt när vi ska skåla in det nya året. Jag har aldrig sabrerat (slår av flaskahalsen på skumpan) så inatt smäller det. Går det åt skogen så gör det och alternativ finns allt i kylen.

Gott nytt år till er alla.

Ring klocka ring..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0